IFS Food 8 versijos reikalavimų praktinis įgyvendinimas

Vieta:

Kauno g. 14, Vilnius

viešbutis „Comfort Hotel LT”
Data:

2025-04-17

Trukmė:

8 akad. val.

Kaina:

129 - 159 €

    Registracija į seminarą
    Įmonės informacija
    Dalyvio informacija

    Komentarai

    Programa
    09.30 - 10.00

    Dalyvių registracija. Pasitikimo kava.

    10.00 – 12.00

    Trumpa informacija apie standartų grupę. Norminiai dokumentai ir įvertinimo sistema sertifikacinių auditų metu.

    Nauji teisiniai reikalavimai (antrinių žaliavų panaudojimas plastikinių pakuočių gamyboje, vandens kokybės reikalavimai, cheminių medžiagų likučiai).

    1 skyrius
    Politika
    Maisto saugos ir kokybės kultūra.
    Kultūros plano pavyzdys.
    Pamatuojami maisto saugos ir kokybės tikslai.
    Vadovybinė vertinamoji analizė ir investicinis planas.

    2 skyrius
    Dokumentų ir įrašų valdymas (kas naujo).
    RVASVT – srauto diagramų sudarymas, SVT, VT nustatymas ir metodikos (Codex alimentarius sprendimų medis pagal 2022 versiją), RVASVT validacija ir verifikavimas.
    Validacijos ir verifikavimo pavyzdžiai.

    3 skyrius
    Asmens higienos reikalavimai ir naujovės.
    Mokymai instrukcijos, įrašai.
    Persirengimo patalpos.

    12.00 – 13.00

    Pietų pertrauka.

    13.00 - 14.30

    4 skyrius
    Orientavimasis į vartotoją ir specifikacijos. Receptūros ir technologijos reikalavimų įgyvendinimas.
    Naujo produkto kūrimas ir validacija.
    Tiekėjų patvirtinimas, žaliavų ir tiekėjų rizikos vertinimas.
    Rizikų vertinimo pavyzdžio pateikimas.
    Paslaugų teikėjų patvirtinimas ir monitoringas.
    Produktų pakavimas ir pakuotės bei ženklinimo kontrolė.

    14.30 – 14.40

    Kavos pertraukėlė.

    14.40 – 16.00

    4 skyrius (tęsinys)
    Infrastruktūra (patalpos ir komunalinės paslaugos).
    Valymas, plovimas ir dezinfekavimas.
    Taršos svetimkūniais valdymas.
    Kenkėjų kontrolė ir nustatomi neatitikimai.
    Žaliavų priėmimas ir sandėliavimas.
    Išskirtiniai IFS transportavimo reikalavimai.
    Įrengimai ir jų remontas, priežiūra.
    Atsekamumas ir papildomi reikalavimai etikečių atsekamumui.
    Alergenai
    Falsifikavimo kriterijai ir suvaldymo planas.
    Maisto apsauga ir išbandymas.

    5 skyrius
    Vidaus audito planavimas ir atlikimas priklausomai nuo rizikos.
    Higienos inspekcijos.
    Proceso validacija.
    Matavimo prietaisų kontrolė.
    Kiekio kontrolės monitoringas, instrukcija.
    Laboratoriniai tyrimai.
    Skundai, atšaukimai, incidentai.
    Neatitiktys ir koregavimo veiksmai, esminės priežasties analizė.

    16.00 – 16.15

    Klausimai, diskusijos.

    Žiniomis dalinasi
    Marius Kaziliūnas
    UAB "Maisto saugos biuras" direktorius, auditorius.
    Kaina
    Kaina:
    159 eur. vienam dalyviui.
    Kaina*:
    *149 eur. vienam dalyviui - užsiregistravus iki kovo 7 d.
    Kaina**:
    **129 eur. vienam dalyviui - užsiregistravus trims ir daugiau dalyvių iš tos pačios įmonės/įstaigos.
    Mokymų paslaugos PVM neapmokestinamos pagal PVMĮ 22 str.
    Papildoma informacija

    REGISTRACIJA VYKDOMA IKI balandžio 15 d.

    Seminaro dalyviams išduodami pažymėjimai.

    Į kainą įskaičiuotas metodinės medžiagos komplektas (el. versija), kavos pertraukėlė, pietūs.

    Informacija apie seminarą:
    Projektų vadovas
    Alvinas Dūdėnas
    +370 600 17825, alvinas@avgo.lt.

    Organizatoriai pasilieka teisę koreguoti seminaro programą.

    Registracijos vėliausiai galima atsisakyti likus 3 dienoms iki renginio telefonu +370 600 17825 arba el. paštu alvinas@avgo.lt. Vėliau pinigai negrąžinami.