BRCGS Visuotinio maisto saugos standarto 9 versijos reikalavimų praktinis taikymas
Kauno g. 14, Vilnius
viešbutis „Comfort Hotel LT”2025-03-25
8 akad. val.
129 - 159 €
Dalyvių registracija. Pasitikimo kava.
Įžanga, trumpa informacija apie standartą
1 skyrius. Vadovybės įsipareigojimai – Maisto saugos ir kokybės kultūros planas, pamatuojami maisto saugos tikslai, RVASVT grupės susirinkimai, organizacinės struktūra ir pavadavimas, vadovybinė vertinamoji analizė, darbuotojų konfidencialaus pranešimo aukščiausiajai vadovybei sistema, BRCGS ženklo naudojimo reikalavimai.
2 skyrius. Maisto saugos planas – RVASVT – Gairės ir principai remiantis Codex alimentarius.
Pertrauka.
3 skyrius. Dokumentų ir įrašų valdymas. Vidaus audito programa, dokumentai ir įgyvendinimas, įmonės inspekcijos. Tiekėjų patvirtinimas, išimtys ir veiklos monitoringas, žaliavų ir tiekėjų rizikos, paslaugų teikėjų patvirtinimo reikalavimai, gamybos už įmonės ribų valdymas.
Specifikacijų valdymo reikalavimai, koregavimo ir prevenciniai veiksmai, esminės priežasties analizė,
Reikalavimai atsekamumo sistemai ir išbandymui, incidentų valdymo reikalavimai, skundų valdymas.
Reikalavimai, kada įmonė privalo informuoti sertifikavimo įstaigas, esant pažeidimams.
4 skyrius. Įmonės standartai – Maisto apsauga, įmonės planai, patalpos ir judėjimo srautai, paviršiai, komunaliniai tinklai, įrengimai, naujos įrangos validacija, remontai, buitinės patalpos, cheminės medžiagos, svetimkūniai, metalo detektoriai ir X-ray, valymas, higiena, CIP, aplinkos monitoringas, atliekų tvarkymas, sugadintų produktų ir pašarų tvarkymas, kenkėjų valdymas, sandėliavimas, išsiuntimas, transportavimas.
Pertraukėlė.
5 skyrius. Produkto kontrolė – Naujų produktų projektavimas ir kūrimas, produktų ženklinimas, alergenų valdymas, produktų autentiškumas, teiginiai ir vartotojų grandinė, produkto pakavimas. Produkto įvertinimas, produktų tyrimai gamyboje ir laboratoriniai tyrimai, gyvūnų augintinių ėdalas ir pašarai gyvuliams, pirminis gyvūnų paruošimas.
6 skyrius. Proceso kontrolė – Proceso kontrolė, ženklinimo ir pakuotės kontrolė, kiekio ir svorio kontrolė. Monitoringo ir matavimo prietaisų kalibravimas ir valdymas.
7 skyrius. Personalas – mokymai, asmens higiena, sveikatos būklės kontrolė, apsauginiai drabužiai.
8 skyrius. Planas, judėjimo srautai ir didelės rizikos, didelės priežiūros, didelės aplinkos priežiūros zonų atskyrimas, specifiniai skirtingų zonų reikalavimai.
9 skyrius. Reikalavimai prekybai ne įmonėje pagamintais produktais.
Klausimai, diskusijos.
REGISTRACIJA VYKDOMA IKI kovo 21 d.
Seminaro dalyviams išduodami pažymėjimai.
Į kainą įskaičiuotas metodinės medžiagos komplektas (el. versija).
Informacija apie seminarą:
Projektų vadovas
Alvinas Dūdėnas
+370 600 17825, alvinas@avgo.lt.
Organizatoriai pasilieka teisę koreguoti seminaro programą.
Registracijos vėliausiai galima atsisakyti likus 3 darbo dienoms iki renginio telefonu +370 600 17825 arba el. paštu alvinas@avgo.lt. Vėliau pinigai negrąžinami.