Sudėtingesnių reikalavimų pagal įvairius maisto saugos vadybos standartus įgyvendinimas, pavyzdžiai
Kauno g. 14, Vilnius
viešbutis „Comfort Hotel LT”2025-05-22
8 akad. val.
129 - 159 €
Dalyvių registracija. Pasitikimo kava.
- Maisto saugos politika, vizija, misija.
- Pamatuojami padalinių (personalo, gamybos, technikos, pirkimų, pardavimų, kokybės, laboratorijos) maisto saugos tikslai, rodikliai, įgyvendinimo kontrolė.
- Neatitiktys, neatitikčių valdymas. Esminės priežasties analizė, korekcijos ir koregavimo veiksmai. Situacijų pavyzdžiai.
Pietų pertrauka.
- Kryžminės taršos alergenais valdymas – rizikos veiksnių analizė, prevencinės priemonės pirkimuose, sandėliavime, gamyboje.
- Kryžminės taršos suvaldymas iš kitų galimų šaltinių.
- Tiekėjų rizikų vertinimas, žaliavų rizikų vertinimas.
- Tiekėjų patvirtinimas priklausomai nuo rizikos.
- Žaliavų tiekėjų auditai, jų atlikimo technika.
Kavos pertraukėlė.
- Pakavimo medžiagų pirkimas, kokybės atitikties dokumentai (plastikas, stiklas, popierius, gofro kartonas).
- Reikalavimų gamybos įrangai nustatymas, pirkimas, validacija. Bandomosios gamybos. Reikalingi dokumentai.
- Laboratoriniai tyrimai – planai, tyrimų objektai (žaliavos, produktai, aplinka – oras, nuoplovos, pH kontrolė, alergenai, vanduo) rodikliai, tyrimų tendencijų analizė.
Klausimai, diskusijos.
REGISTRACIJA VYKDOMA IKI gegužės 20 d.
Seminaro dalyviams išduodami pažymėjimai.
Į kainą įskaičiuotas metodinės medžiagos komplektas (el. versija), kavos pertraukėlė, pietūs.
Informacija apie seminarą:
Projektų vadovas
Alvinas Dūdėnas
+370 600 17825, alvinas@avgo.lt.
Organizatoriai pasilieka teisę koreguoti seminaro programą.
Registracijos vėliausiai galima atsisakyti likus 3 darbo dienoms iki renginio telefonu +370 600 17825 arba el. paštu alvinas@avgo.lt. Vėliau pinigai negrąžinami.