RVASVT sistema: reglamentavimas pagal naują Codex alimentarius versiją, rizikos veiksnių analizė, plano sudarymas, vidinis auditas

Vieta:

Kauno g. 14, Vilnius

viešbutis „Comfort Hotel LT”
Data:

2024-12-04

Trukmė:

8 akad. val.

Kaina:

129 - 159 €

    Registracija į seminarą
    Įmonės informacija
    Dalyvio informacija

    Komentarai

    Programa
    09.30 - 10.00

    Dalyvių registracija. Pasitikimo kava.

    10.00 - 12.00

    Bendrinės temos
    RVASVT reglamentuojantys teisės aktai, gairės (mokymai bus paremti Codex alimentarius 2023), naudingi šaltiniai, terminologija.

    Tarptautinė standartizacija maisto saugoje ir kokybėje
    RVASVT pagrindu pagrįsti maisto saugos vadybos standartai.

    RVASVT istorija, pagrindai.

    RVASVT fazės ir principai
    RVASVT grupės sudarymas ir patvirtinimas.
    Žaliavų ir produktų aprašymas.
    Numatoma panaudojimo paskirtis.
    Proceso srauto diagramos nustatymas.
    Proceso srauto diagramos patikrinimas darbo vietoje.
    Būtinųjų programų sukūrimas.

    12.00 - 13.00

    Pietų pertrauka.

    13.00 - 14.30

    Rizikos veiksnių analizė
    Svarbių valdymo taškų nustatymas (naujo sprendimų medžio išaiškinimas).

    RVASVT planas
    SVT kritinių ribų nustatymas – pavyzdžių pateikimas.
    SVT monitoringas.
    Koregavimo veiksmų nustatymas.
    RVASVT plano patikrinimas ir įteisinimas.
    RVASVT plano dokumentacija ir registracija.

    Būtinosios programos
    Teritorijos, pastatų, patalpų, komunikacijos tinklų priežiūra, atliekų tvarkymas ir geriamojo vandens kokybės priežiūra.
    Įrengimų priežiūra.
    Darbuotojų higienos priežiūra.

    14.30 - 14.45

    Kavos pertraukėlė.

    14.45 - 15.45

    Būtinosios programos
    Valymas, plovimas ir dezinfekavimas
    Integruota kenkėjų kontrolė.
    Žaliavų, medžiagų, gatavos produkcijos priežiūra, laboratoriniai tyrimai.
    Veiklos procesų kontrolė.
    Transportas.

    Papildomos programos / procedūros

    Dokumentų valdymas

    Vidinis auditas
    Planavimas, pasirengimas auditui, audito atlikimo technika, neatitiktys, koregavimo bei prevenciniai veiksmai.

    15.45 - 16.15

    Klausimai, diskusijos.

    Žiniomis dalinasi
    Marius Kaziliūnas
    UAB „Maisto saugos biuras“, direktorius, auditorius.
    Kaina
    Kaina:
    159 eur. vienam dalyviui.
    Kaina*:
    *149 Eur. vienam dalyviui - užsiregistravus iki spalio 31 d.
    Kaina**:
    **129 Eur. vienam dalyviui - užsiregistravus trims ir daugiau dalyvių iš tos pačios įmonės/įstaigos.
    Mokymų paslaugos PVM neapmokestinamos pagal PVMĮ 22 str.
    Papildoma informacija

    REGISTRACIJA VYKDOMA IKI gruodžio 2 d.

    Seminaro dalyviams išduodami pažymėjimai.

    Į kainą įskaičiuotas metodinės medžiagos komplektas (el. versija).

    Informacija apie seminarą:
    Projektų vadovas
    Alvinas Dūdėnas
    +370 600 17825, alvinas@avgo.lt.

    Organizatoriai pasilieka teisę koreguoti seminaro programą.

    Registracijos vėliausiai galima atsisakyti likus 3 dienoms iki renginio telefonu +370 600 17825 arba el. paštu alvinas@avgo.lt. Vėliau pinigai negrąžinami.